Pregled cevi s kamero

Pred sanacijo kanalizacije je potrebno pregledati kanalizacijsko cev. Le tako lahko brez izkopa določimo mesto poškodbe oz. najdemo napako na kanalizacijski cevi ali drugih cevovodih. Ko ugotovimo vzrok za nepretočnost s snemanjem , vam svetujemo glede tipa sanacije.

Robot za pregled kanalizacijskih cevi

Pregled kanalizacije s TV kamero je natančen in hiter postopek za odkrivanje napak.

Pregled kanalizacije s TV kamero je primeren za cevi od 4 cm premera, pa vse do 100 cm. Imamo več vrst potisnih kamer in robotskih, daljinsko vodenih kamer, s katerimi lahko snemamo kanalizacijo, odtočne cevi in vertikalne cevi. S kamero izvajamo tudi preglede raznih vodnjakov in vrtin. Ravno tako pa lahko pregledamo še ventilacijske naprave ali zračnike. Naše robotske kamere so vrhunskih proizvajalcev tako, da so podatki zanesljivi.

Po končanem postopku pregleda dobite poročilo z opisom stanja pregledane kanalizacije, v katerem so fotografije in video zapisi stanja. Video posnetek lahko shranimo na CD, DVD, ali USB.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako se odkrije mesto, kjer je cev zamašena.

Pregled omogoča natančno pozicijoniranje razpoke

Pregled kanalizacije s TV kamero 

je primeren za odtočne cevi v hišah, predvsem v kopalnicah in kuhinjah. Lahko pa pregledamo tudi cestne in industrijske kanalizacijske cevi.
Omogočamo vam:
– snemanje kanalizacije
– snemanje odtočnih cevi
– snemanje vertikalnih cevi

V ponudbi imamo več vrst potisnih kamer. Vsi podatki se shranjujejo na USB-ključ.

Omogočamo vam:

  • snemanje kanalizacije
  • snemanje odtočnih cevi
  • snemanje vertikalnih cevi

Pregled izvajamo z različnimi postopki