Čiščenje odtočnih cevi v kuhinji

V kuhinji se pogosto zamašijo odtoki, saj vanj zlivamo olja, razne maščobe, kavne in druge usedline, koščkje hrane in ostale snovi, ki nam povzročijo zamašitev odtoke. Težava, ki nastopi, je da voda ne odteka dovolj hitro in, da začne zaudarjati iz odtoka.

Nasvet

Poskusite lahko z agresivnimi čistili, ki vsebujejo natrijev nitrit ali natrijev klorid. To čistilo raztopi vodni kamen in maščobe. Nekateri poskusijo z žlico sode bikarbone, ki jo zlijejo za gazirano pijači, spet drugi z alkoholnim kisom, ki ga sperejo z vročo vodo. Dejstvo pa je, da so vsa ta čiščenja le površinska in ne opravijo s trdovratno umazanijo in usedlinami, ki se nahajajo globoko v odtoku. Zamašena odtočna cev je lahko tudi več metrov od lijaka.

Poskusite lahko tudi z odmaševalcem z gumijasto glavo.

Poskusite tudi z demontažo sifona pod lijakom, ki prestreže nekaj umazanije. Tu se sicer naberejo večji kosi, ki lahko zadržujejo odtekanje vode.

V kolikor zgoraj našteti nasveti ne pomagajo, pogamamo mi. Poskrbimo, da bo vaša kanalizacija v brezhibnem stanju. V dogovorjenem času vam delo opravimo kvalitetno in hitro. Naše cene so ugodne. Omogočamo sanacijo kanalizacije brez izkopov, brez prekopavanja in razkopavanja. Sanacije izvajamo s kvalitetnimi materiali in sodobno opremo. Za več informacij nas kontaktirajte na mitja@mph.si, ali na tel. 041 542 023, kjer vam bom z veseljem pomagal.

Izvajamo čiščenje kanalizacije