Čiščenje odtočnih cevi v kopalnici

V kopalnici in WC-ju se odtoki zamašijo predvsem zaradi večjih kosov papirja, papirnatih brisač, vatiranih palčk, las in damskih vložkov. Problematični so tudi ostanki pralnih praškov, ki ne odtečejo popolnoma in na kritičnih mestih tako sčasoma dokončno zamašijo cev.
Izvajamo čiščenje kanalizacije

Nasvet

Poskusite lahko z agresivnimi čistili, ki vsebujejo natrijev nitrit ali natrijev klorid. To čistilo raztopi vodni kamen in maščobe. Nekateri poskusijo z žlico sode bikarbone, ki jo zlijejo za gazirano pijači, spet drugi z alkoholnim kisom, ki ga sperejo z vročo vodo. Dejstvo pa je, da so vsa ta čiščenja le površinska in ne opravijo s trdovratno umazanijo in usedlinami, ki se nahajajo globoko v odtoku. Zamašena odtočna cev je lahko tudi več metrov od lijaka.

Poskusite lahko tudi z odmaševalcem z gumijasto glavo.

Poskusite tudi z demontažo sifona pod lijakom, ki prestreže nekaj umazanije. Tu se sicer naberejo večji kosi, ki lahko zadržujejo odtekanje vode.

V kolikor zgoraj našteti nasveti ne pomagajo, pogamamo mi. Poskrbimo, da bo vaša kanalizacija v brezhibnem stanju. V dogovorjenem času vam delo opravimo kvalitetno in hitro. Naše cene so ugodne. Omogočamo sanacijo kanalizacije brez izkopov, brez prekopavanja in razkopavanja. Sanacije izvajamo s kvalitetnimi materiali in sodobno opremo. Za več informacij nas kontaktirajte na mitja@mph.si, ali na tel. 041 542 023, kjer vam bom z veseljem pomagal.