Čiščenje ZAMAŠENE KANALIZACIJE

V kolikor imate zamašene odtoke v kuhinji, kopalnici, ali na WC-ju, in je čiščenje kanalizacije edina rešitev, vam hitro in kvalitetno očistimo umazanijo v odtokih. Čiščenje kanalizacije poteka hitro, pri tem pa vam ne poškodujemo obstoječe kanalizacije.

Izvajamo čiščenje kanalizacije

Čiščenje kanalizacije lahko izvedemo z različnimi postopki.

Mehansko čiščenje kanalizacije
Visokotlačno čiščenje kanalizacije

Glede na stanje vaše kanalizacije vam lahko uredimo tudi posnetek kanalizacije s kamero in pripravimo predlog za sanacijo oz. popravilo kanalizacije brez izkopa.

Poskrbimo, da bo vaša kanalizacija v brezhibnem stanju. V dogovorjenem času vam delo opravimo kvalitetno in hitro. Naše cene so ugodne. Omogočamo sanacijo kanalizacije brez izkopov, brez prekopavanja in razkopavanja. Sanacije izvajamo s kvalitetnimi materiali in sodobno opremo. Za več informacij nas kontaktirajte na mitja@mph.si, ali na tel. 041 542 023, kjer vam bom z veseljem pomagal.

Pred in po čiščenju

Kanalizacijo lahko čistimo v dolžini nekaj metrov.

Najpogosteje se zamašijo odtočne cevi kuhinjskega lijaka, umivalnika v kopalnici, tuš kabine v kopalnici, kadi in bidejev v kopalnici, odtoki pralnega stroja, odtoki talnih sifonov. Problematični pa so tudi odtoki pisoarja.

Izvajanje čiščenja prezračevalnega sistema

REFERENCE:

Zarja d.d.
Terca d.o.o.
Mercator d.d.
Krka zdravilišče d.d.
Tilia d.d.
EnergoTuš d.d.
Vilkograd d.o.o.
Kostak d.d.
JP Komunala Črnomelj d.o.o.