Mehansko čiščenje kanalizacije

Najpogosteje se lahko zamašijo odtoki v WC-ju, kuhinji, ali kopalnici. Zamašeni odtoki so zelo neprijetni za uporabnika.
Vzrok zamašenih odtokov je najpogosteje v problematičnih predelih. V takih predelih prihaja do kopičenja blata in nalaganja maščob.
Pogosto se zgodi zamašitev odtoka zaradi neprimerno položene kanalizacijske cevi. Velikokrat pa  je vzrok tudi material cevi. Betonske cevi so npr. bolj podvržene k temu, da se bodo zamašile, kot plastične.

Mi vam očistimo kanalizacijske cevi tako, da bodo zopet opravljale svojo funkcijo.

Zakaj kemična čistila odtokov niso dovolj?
Pri trdovratnih oblogah cevi kemična čistila ne pomagajo, saj odstranjujejo le najbolj vrhnji sloj umazanije. Zato je potrebno mehansko čiščenje, ki cevi očisti. Z odstranitvijo umazanije se odpravijo tudi neprijetne vonjave.

Tehnične podrobnosti:
Čiščenje poteka s posebnimi stroji, ki uporabljajo jeklene vrvi. Imamo več tipov jeklenih vrvi, katere uporabimo za čiščenje. Glede na premer cevi uporabimo točno določeno jekleno vrv.

Naši atributi:
Svetujemo vam pri izbiri najprimernejše sanacije. V dogovorjenem času vam delo opravimo kvalitetno in hitro. Naše cene so ugodne. Omogočamo sanacijo kanalizacije brez izkopov, brez prekopavanja in razkopavanja. Sanacije izvajamo s kvalitetnimi materiali in sodobno opremo.

Za več informacij nas kontaktirajte na mitja@mph.si, ali na tel. 041 542 023, kjer vam bom z veseljem pomagal.

REFERENCE:
Zarja d.d.
Terca d.o.o.
Mercator d.d.
Krka zdravilišče d.d.
Tilia d.d.
EnergoTuš d.d.
Vilkograd d.o.o.
Kostak d.d.
JP Komunala Črnomelj d.o.o.

Comments are closed.